جاهای دیدنی آهودشت | آدرس دقیق + گالری تصاویر
فهرست عناوین
آیا به جاذبه های دیدنی آهودشت سری زده اید؟ آهودشت روستایی زیبا و سبز از توابع شهرستان نور است. این روستای دیدنی از جهت شمالی در ۲۰ کیلومتری مرکز استان مازندران واقع گردیده است. این روستای سبز و دلنشین در همجواری رود خروشان زارم رود با سبزی، طراوت و روح زندگی خود به مقصدی بینظیر برای گردشگران تبدیل شده است. به طوریکه این استان در چند سال اخیر از مناطق مهم برای سفر و گردش نیز محسوب می شود و بیشتر ساکنین نیز افراد غیر بومی نیز می باشد.
بیشتر بخوانید: روستای آهودشت
جاذبه های دیدنی آهودشت
وجود آهوان آزاد در دشت های آهودشت خود جاذبه ای کم نظیری دراین استان است. اما هر زمان به روستای آهودشت سفر کردید علاوه بر تماشای آهوان آزاد میتوانید از چند منطقه دیدنی دیگر نیز دیدن کنید. پس بدون معطلی به سراغ جاذبه های دیدنی این منطقه می رویم.
زارم رود
زارم رود، رود خروشانی است که شالیزارهای سبز آهودشت را سیراب میکند و پس از عبور از شهر ساری و زیبایی های آن به دریای خزر میپیوندد و جلوه ای دیگربه این روستا نیز بخشیده و از جاذبه های دیدنی آهودشت محسوب می شود.
برای پیدا کردن آدرس دقیق زارم رود بر روی لینک گوگل مپ کلیک کنید.
جنگل های سخو
جنگلهای سخو نیز در سبزی و طراوت شهرت بسیار دارند. تماشای این همه زیبایی در یک منطقه در کنار هم تجربهای بینظیر است اگر تا به حال ازاین جنگل دیدن نکرده اید پیشنهاد می کنیم در سفر بعدی خود از این جنگل سرسبز دیدن کنید.
برای پیدا کردن آدرس دقیق جنگل سخو روی لینک گوگل مپ کلیک کنید.
توسکالش
منطقۀ بکر توسکالش نیز از جمله طبیعت بکر و ناب شمال ایران زمین است. از آن مهمتر اینکه حضور در این منطقه ناب فرصت تنفسی عاری از هرگونه آلاینده و آلودگی را ایجاد میکند که این خود فرصتی بسیار ارزشمند محسوب میشود.
آتشکده تخت رستم
تخت رستم که یک جاذبۀ باستانی تاریخی در آهودشت محسوب میشود، یک آتشکده است. آتشکدۀ تخت رستم بر روی کوه تخت رستم واقع شده است. گفته میشود محلی که این آتشکده در آن واقع شده، محل یکی از هفت خان رستم بوده است. البته در گذشته، یعنی پیش از اسلام، نام آتشکده تخت رستم نبوده است بلکه پس از ورود اسلام به ایران همان طور که نام سایر آتشکدهها به رستم و سلیمان تغییر کرده نام این آتشکده هم به تخت رستم تغییر یافته است.
طبق گفته محققان :
این آتشکده متعلق به دوران ساسانیان و اشکانیان است و در سال 1316 با شماره 303 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
برای پیدا کردن آدرس دقیق آتکشده تخت رستم روی لینک گوگل مپ کلیک کنید.